Салата от булгур и червено цвекло
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2020 Добавих малко морков при печенето на праза. При описаното време и температура обаче празът ми изсъхна и не стана сочен. Другият път ще пробвам без вентилатор.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2020 Дъщеря ми е фен на праза и тази рецепта много ѝ допадна. Аз обаче сложих 4 стръка праз, с толкова напълних тавата.... 8 ми се виждат множко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Добра рецепта, на мъжа ми много допадна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2015 РАЗКОШНО Е ЗА РАКИЙКА
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 УНИКАЛНА ПРОСТО ЗА РАКИЙКА БРАВО НА ГОТВАЧИТЕ ЛОРА И СТОЯН
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...