Салата от печени зеленчуци

Гост: Ива Ичевска, гръцки ресторант „Комбаре”
Източник: Бон Апети
Дата: 04.11.2009
Салата от печени зеленчуци
 
Необходими продукти:
1 печена червена чушка
1 печена зелена чушка
1 печен патладжан
1 стрък лук
1 скилидка чесън
5-6 стръка магданоз
50 г бяло саламурено сирене
зехтин и сол на вкус
сирене „Кефалотири“ за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Салата от печени зеленчуци
Патладжанът се обелва и се нарязва надребно. Слага се в подходяща чиния и се поръсва с настърганото сирене „Кефалотири“.
2
Салата от печени зеленчуци 2
Прави се пласт от обелени и нарязани печени чушки. Добавят се наситнени магданоз и чесън. Натрошава се саламуреното сирене.
3
Салата от печени зеленчуци 3
Салатата се поръсва с нарязани пера пресен лук и се овкусява със сол и зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


198 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: