Салата „Негропонте“

Гост: Борислав Зюмбюлев, заместник-главен редактор на вестник „24 часа”
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Салата „Негропонте“
 
Необходими продукти:
1 буркан сушени домати (100-150 г)
200 г овче сирене
100 г черни маслини
100 г пресен спанак
1 връзка рукула
6-8 ръжени сухари
2 с. л. балсамов оцет
2 с. л. зехтин
1-2 с. л. каперси


Начин на приготвяне:
1
Салата „Негропонте“
Спанакът и рукулата се нарязват наедро и се поставят в подходяща купа. Добавят се нарязаните сушени домати, маслините и каперсите.
2
Салата „Негропонте“ 2
Начупват се ръжените сухари и се прибавя нарязаното на кубчета овче сирене.
3
Салата „Негропонте“ 3
Салатата се подправя с балсамовия оцет и зехтина и се посолява на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Vikichu26 се регистрира в сайта.
Ради се регистрира в сайта.
Mina Mihaylovska се регистрира в сайта.
CuliNarnia коментира рецептата Спаначена салата с лимец
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: