Салата "Мария"

Гост: Ана Мария Тонкова, музикален директор на "БГ Радио"
Източник: Бон Апети
Дата: 05.04.2008
Салата
 
Необходими продукти:
листата на 1 къдрава и 1 червена салата
1/2 кг  пилешки дробчета
3 с. л. зехтин
1 с. л. балсамов оцет
1-2 стръкчета пресен лук
морска сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салата
Различните видове салата се накъсват.
2
Салата
Дробчетата се запържват в загретия зехтин.
3
Салата
Оттеглят се от огъня и се подправят с морска сол, черен пипер и балсамов оцет.
4
Салата
Сместа се изсипва върху накъсаните листа салата и се прибавят нарязаните стръкчета лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: