Торта "Зебра"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 И аз знам че Сабайон се прави с жълтъци,затова ви сигнализирах :))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2015 Надя, в рецептата бе допусната техническа грешка, която вече е коригирана. Както е посочено в първата стъпка от начина на приготвяне - жълтъците се разбиват и към тях се добавят захарта, виното и част от билковия ликьор.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 а какво се случва с жълтъците?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...