Свински пържоли в гювеч
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2016 Много вкусна рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2015 Страхотна рецепта,много вкусна.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 Лесна рецепта за мъже като мен. Стана вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Това ястие много прилича на родопски пататник.Много е вкусно и го готвим редовно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2013 Винаги се стремя да дам нещо от себе си в рецептите, снощи реших да не изневерявам на себе си и поизмених малко рецептата:
1. Замених лука с настъргана червена чушка (капия)
2. Пропуснах запържването на бекона и чушката/лука
3. Към сместта добавих 2 яйца, щипка индийско орехче и копър
4. Поради липсата Грюер, използвах Ементал
Първите рьощи направих по-големи и изпържих с малко мазнина, но при обръщането формата им се разваля, затова реших следващите да бъдат малки (с диаметър около 5 см.) и продължих да ги готвя в тигана без мазнина (тиганът ми е с керамично покритие). Получиха се чудесни, приятно запечени и вкусни.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...