Русенска гозба

Гост: бате Енчо
Източник: Бон Апети
Дата: 24.11.2001
Русенска гозба
 
Необходими продукти:
1 буркан печени червени чушки
1 л прясно мляко
1 глава чесън
6 с. л. олио
3 с. л. брашно
сол


Начин на приготвяне:
1
Русенска гозба
Брашното се запържва до златисто в сгорещеното олио.
2
Русенска гозба 2
Налива се студено прясно мляко и се разбърква непрекъснато до получаването на гъста каша.
3
Русенска гозба 3
Когато кашата е готова, се слагат накъсаните на ивички чушки и ситно нарязаният чесън. Посолява се на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: