Пълнено пиле с ориз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2014 чудесна рецепта! препоръчвам само да използвате черни, по-безсолни маслини, аншоата е достатъчно солена.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Добро! Аз лично харесвам рецептата , но когато правя тепанада , винаги слагам пресен кориандер , обожавам аромата му в комбо с аншуата.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...