Печен лук със синьо сирене
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2022 2 часа готвене, получих мускулна треска. Иначе е хубаво. Но мерките не са точни - руколата трябва да е една шепа (100 гр. е нещо огромно), 2-те тиквички да са наистина малки, козето сирене е към 200 гр. За блата и за отгоре не ползвах пармезан и обикновен кашкавал, а грана падано.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2022 една от най-вкусните рецепти, които съм правила:)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
08.07.2018 Много вкусно и свжо :*
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Много лек и освежаващ вкус, страхотно предястие за летните дни.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.08.2017 Много добре се получи, страхотна идея!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...