Руло „Матамбре“ с чушки и сирене

Крехко телешко с богата плънка
Източник: Бон Апети
Дата: 31.08.2018

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
700 г телешки фланк стек
80 г пушен бекон „Панчета“
80 г краве сирене
20 мл зехтин (+ за намазване)
3 печени червени чушки
2 скилидки чесън
1/4 връзка босилек
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Руло „Матамбре“ с чушки и сирене
Телешкото се изтънява с нож, така че да се получат две тънки парчета. Овкусява се със сол и черен пипер.
2
Руло „Матамбре“ с чушки и сирене 2
Беконът се запича на сух тиган, докато стане хрупкав, изважда се от съда и се нарязва наситно. Смесва се с накълцаните чушки, натрошеното краве сирене, наситнения босилек, стрития на паста чесън и около 20 мл зехтин.
3
Руло „Матамбре“ с чушки и сирене 3
Сместа се разпределя върху месото. Завиват се рула и се завързват стегнато с конец.
4
Руло „Матамбре“ с чушки и сирене 4
Мажат се със зехтин и се готвят на грил тиган, до златисто, от всички страни.
5
Руло „Матамбре“ с чушки и сирене 5
След това се допичат до готовност в загрята на 220 градуса фурна.
6
Руло „Матамбре“ с чушки и сирене 6
Изваждат се от фурната и се оставят около 5 минути, покрити с алуминиево фолио. Нарязват се и се поднасят с гарнитура по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: