Руло "Калин"

Източник: Бон Апети
Дата: 29.07.2004
Руло
 
Необходими продукти:
1 глава лук
500 г кайма
200 г сирене
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. къри
1 ч. л. чубрица
1 яйце
2 филии хляб
5–6 с. л. олио
2 сварени яйца
1 сварен морков
6 средно големи пресни картофа


Начин на приготвяне:
1
Руло
Каймата и сиренето се размесват и се подправят с черния пипер, кърито и чубрицата. Добавят се яйцето, нарязаният наситно лук и след като се надробят накиснатите във вода филии, се омесва добре.
2
Руло
Правоъгълна тава се намазнява с олиото и вътре се разпределя каймата. В единия край на каймата се подреждат разрязаните на две яйца и нарязаният морков, след което се завива, така че яйцата и морковът да останат във вътрешността.
3
Руло
Заглажда се във форма на руло, отстрани се слагат картофите и се пече в предварително загрята до температура 180 градуса фурна.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: