Руладин "Юбилеен"

Гости: Ани Вълчанова и Васил Попов
Източник: Бон Апети
Дата: 20.10.2007
Руладин
 
Необходими продукти:
1 бр. свинско бонфиле
125 г масло
100 г кашкавал
100 г бекон
1 кренвирш
100 мл водка
2-3 с. л. соев сос
сокът от 1/2 лимон
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Руладин
Беконът се нарязва на малки ивички, кренвиршът – на лентички.
2
Руладин
Кашкавалът се настъргва на едро ренде.
3
Руладин
Свинското бонфиле се разрязва, разтваря се и се начуква, като се изтънява максимално.
4
Руладин
Разрязва се на две еднакви по големина части и се поръсва със сол и черен пипер от двете страни.
5
Руладин
Месото се намазва с разтопеното масло и се покрива с ивици бекон и кренвирш.
6
Руладин
Отгоре се разпределя настърганият кашкавал.
7
Руладин
Оформят се рула и се забождат с шишове за печене, за да не се разтварят.
8
Руладин
Рулата се намазват с масло и от външната страна, поставят се в тава и се заливат с лимоновия сок.
9
Руладин
В тавата се наливат водката, соевият сос и малко вода.
10
Руладин
Тавата се завива с фолио и руладините се пекат около 1 час в предварително загрята до температура 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: