Рула от фланк стек на грил

Пищни, красиви, апетитни
Източник: Бон Апети
Дата: 21.09.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 цяло парче телешки фланк стек (около 1 кг)
100 г колбас „Мортадела“ (нарязан на тънко)
100 г роле „Трапезица“ (нарязано на тънко)
100 г кашкавал (нарязано на тънко)
60 г ленти „Прошуто“
50 г маслини „Каламата“ (без костилки)
50 г зелени маслини (без костилки)
1/2 печена червена чушка
2 стръка магданоз
1 скилидка чесън
1 ч. л. каперси
сол и черен пипер на вкус
зехтин за намазване


Начин на приготвяне:
1
Рула от фланк стек на грил
Двата вида маслини и чушката се режат на малки кубчета, а магданозът, чесънът и каперсите се наситняват. Поръсват се с черен пипер.
2
Рула от фланк стек на грил 2
Месото се цепва през средата по дължина на мускулатурата и се отваря като пеперуда. Овкусява се със сол и черен пипер.
3
Рула от фланк стек на грил 3
Отгоре се разпределя маслиновата смес, а върху нея се редят прошутото, мортаделата, ролето и кашкавалът.
4
Рула от фланк стек на грил 4
Навива се на стегнато руло.
5
Рула от фланк стек на грил 5
В рулото на разстояние от 2–3 см се нанизват шишчета и месото се нарязва на шайби.
6
Рула от фланк стек на грил 6
Намазват се със зехтин и се пекат на грил за по около 2–3 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: