Ростбиф с кехлибар от уиски

Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2010
Ростбиф с кехлибар от уиски
 
Необходими продукти:
2 г бял пипер
60 мл уиски
15 г желатин
240 г телешко контрафиле
10 г захар
2 г сол


Начин на приготвяне:
1
Месото се овкусява със солта и пипера, поръсва се със захарта и се пече 10–15 минути във фурна на 180 градуса.
2
Уискито се смесва с желатина и се оставя да набъбне, след това се накълцва наситно с нож.
3
Кехлибарът от уиски се поставя в лъжица и се гарнира с нарязаното на тънки шайби и оформено като роза контрафиле.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


204 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: