Романтична гондола

Гост: Радио "Романтика"
Източник: Бон Апети
Дата: 21.02.2004
Романтична гондола
 
Необходими продукти:
3-4 печурки
3-4 розички броколи
100 г шунка
100 г кашкавал
100 г топено сирене
2 кисели краставички
1 домат за гарниране
250 г масло за намазване
5-6 с. л. сметана
3-4 щипки майорана
1/4 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Романтична гондола
Глинените съдове се намазват с разтопено масло.
2
Романтична гондола 2
Дъното им се покрива с нарязаните броколи, върху тях се подреждат гъбите, нарязаните на лентички кисели краставички и шунка, топеното сирене, кашкавалът и по 2-3 с. л. сметана.
3
Романтична гондола 3
Ястието се пече при температура 200 градуса до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: