Крушова пита с розмарин
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2017 Този е като на баба ми, но тя не слага масло в плънката, нито олио. Другата разлика е, че го покрива с друга кора и завива краищата на долната върху горната.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2016 ето и моя пататник ,само че малко изменена рецепта аз сложих и яйца и го пекох във фурна стана страхотен
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2015 Изпробвах вариант без масло и сирене (в къщи сме християни и спазваме постите), получи ми се, но много бързо свърши....
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2013 Здравейте! Как точно трябва да се пече пататникът в смисъл на колко силен котлон при 3о-те минути и променя ли се температурата при 15-те, когато се пече от другата страна?? Не знам защо , но нещо не ми се получава.. отдолу даже доста изгоря.. :(
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...