Крушова пита с розмарин
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2017 Този е като на баба ми, но тя не слага масло в плънката, нито олио. Другата разлика е, че го покрива с друга кора и завива краищата на долната върху горната.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2016 ето и моя пататник ,само че малко изменена рецепта аз сложих и яйца и го пекох във фурна стана страхотен
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2015 Изпробвах вариант без масло и сирене (в къщи сме християни и спазваме постите), получи ми се, но много бързо свърши....
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2013 Здравейте! Как точно трябва да се пече пататникът в смисъл на колко силен котлон при 3о-те минути и променя ли се температурата при 15-те, когато се пече от другата страна?? Не знам защо , но нещо не ми се получава.. отдолу даже доста изгоря.. :(
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...