Ципура на тиган със салата с артишок
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2019 Много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2018 Аз добавих и броколи , но като цяло рецептата е чудесна!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2017 ризотото стана страхотно.използвах обикновен кашкавал, че нямах пармезан и вода вместо булъон.Използвах микс от морски дарове, готов, бланширан.Снимка другия път, че не остана.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2013 За моето семейство ползвах 500 гр ориз , 1,5 л бульон (–лук, морков, целина,чесън, зехтин, черупки от скариди и сос от замразени миди) и 250 мл вино; 150 гр скариди, 1 октопод (150 гр)- 40 мин сварен във вряла вода с 2 скилидки чесън, резен целина и малко вино. Прекрасна рецепта!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2013 Изключително вкусно! Добавих и един неголям октопод , предварително сварен за 40 мин в гореща вода , вино , целина и две скилидки чесън- благодаря на Веси. Сервирах с резен лимон и с чаша бяло вино !
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...