Ципура на тиган със салата с артишок
Рецепти
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.02.2025 Имах останал паламуд на скара и го използвах. Оризът стана кремообразен и съм доволна от резултата.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2019 Много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.03.2018 Аз добавих и броколи , но като цяло рецептата е чудесна!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2017 ризотото стана страхотно.използвах обикновен кашкавал, че нямах пармезан и вода вместо булъон.Използвах микс от морски дарове, готов, бланширан.Снимка другия път, че не остана.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2013 За моето семейство ползвах 500 гр ориз , 1,5 л бульон (–лук, морков, целина,чесън, зехтин, черупки от скариди и сос от замразени миди) и 250 мл вино; 150 гр скариди, 1 октопод (150 гр)- 40 мин сварен във вряла вода с 2 скилидки чесън, резен целина и малко вино. Прекрасна рецепта!
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...