Пармиджана с гъби
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Бързо и вкусно....
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Невероятно вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2013 Наистина много интересна рецепта, но се получи добре и без аншоа, а вместо сметана - прясно мляко и повече масло. Най-после вкъщи ядоха карфиол, без да се мръщят.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Горещо препоръчвам на всички да пробват това ризото, защото е страхотно:
Вижте го при мене:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2014/11/risotto-mit-blumenkohlpuree-tolles.html
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2013 Смело напред към импровизациите :) Радваме се, че рецептата ти харесва и крайният резултат е положителен.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...