Ризони с рак

Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2005
Ризони с рак
 
Необходими продукти:
200 г сварени ризони (критараки)
50 г месо от раци (рулца от раци)
50 г сирене
1 домат
1/2 глава лук
куркума и сушен магданоз за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Ризони с рак
Лукът се нарязва и се разбърква със сварените ризони. Доматът се почиства от семето, обелва се и се нарязва на малки кубчета. Добавя се при лука и ризоните.
2
Ризони с рак 2
В основата на готварски метален пръстен се поставят ризоните, върху тях се слага филето от рак и още един ред ризони. Пренася се в средата на порционна чиния и пръстенът се маха.
3
Ризони с рак 3
Около предястието се поръсват куркума и сушен, стрит магданоз, след което се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: