Карамелено суфле
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2015 Вкусно и ефектно.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Правя същата рецепта, но го намазвам с мармалад (от сини сливи) или цедено мляко със сметана
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2014 чудесно руло се получи, често ще присъства на нашата трапеза :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2014 Днес направих рулото и шарката се получи,но когато го навих се начупи.Следвах точно написаните инструкции ,но не ми се получи. Може ли да ми кажете защо се получи така ?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2014 Аз използвах само тестото за украсата и направих тесто за блата от 4 яйца 9с.л. захар 9с.л брашно и 1 бакпулвер. Вместо да направя вашата плънка използвах сладко от праскови, защото това имах под ръка. Стана страхотно. :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...