Тиролска супа с кисело зеле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Страхотен вкус! Не съм очаквала манджа с боб да има толкова различен вкус и аромат, а и тези хлебчета с пармезан и лук ухаят чудно:)!Освен това готвейки по рецепта все нещо липсва или е в повече, а в риболитата всичко е дозирано точно! И все пак ми се иска за пробвам оригинала в родината й:))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...