Пиле с ориз и коприва на фурна
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2015 Страхотна рецепта.
След постите ще я опитам, но ципурата ще заменя със сьомга.
Нямам приставка за готвене на пара, но имам широка цедка,която ще използвам.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...