Поширана сьомга в зехтин със сос от краставици и спанак
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Направих ги още през септември 2007
Тогава още не се намираха много от подправките, та вместо пресен кориандър сложих магданоз. И понеже изобщо не мога да ям люто, сложих обикновена червена чушка, а не люта.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...