Поширана сьомга в зехтин със сос от краставици и спанак
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Направих ги още през септември 2007
Тогава още не се намираха много от подправките, та вместо пресен кориандър сложих магданоз. И понеже изобщо не мога да ям люто, сложих обикновена червена чушка, а не люта.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...