Каалилатико
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Вярно е, че на рибата не й трябва много време, за да стане готова, така че може да се сготви и за по-кратко време. Но тъй като, в конкретния случай, рибата не е изцяло потопена в течността й е нужно малко повече време.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2015 от опита, който имам - 30 мин варене на риба ще я направи на каша! Не повече от 10-15 мин, за да остане цяла.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...