Риба от Шварцвалд

Източник: Бон Апети
Дата: 04.02.2005
Риба от Шварцвалд
 
Необходими продукти:
2 скумрии
2 кисели краставички
1 морков
1 лимон
50 г краве масло
3-4 с. л. пелин (червено вино)
сладък и лют червен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Риба от Шварцвалд
В коремната част на почистената риба се слагат нарязаните на колелца морков и краставички. Поръсват се с подправките, поливат се с пелин и се покриват с резенчета лимон.
2
Риба от Шварцвалд 2
Скумриите се увиват в намазнено фолио и се пекат на скара по 10-15 минути от всяка страна.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: