Паеля
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 получи се много вкусно,всички я харесаха рецептата ,определено ще влезне в нашето меню,но ще пробваме и с друг вид риба
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.08.2014 Става и с друга риба. Аз например направих двойна доза със филе от пангасиус само, че го панирах с брашно и тогава го изпържих. Ако нямате каперси може да ги замените с кисели краставички на дребни кубчета.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...