Реване

Страхотен десерт
Източник: Adriana Dimitrova
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 27.10.2016
Реване
 
Необходими продукти:
6 яйца
1 ч. ч. захар
2 ч. ч. брашно
1 бакпулвер

за заливката:
1 л прясно мляко
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. вода
2 ванилии


Начин на приготвяне:
1
Разбиваме яйцата със захарта, до хомогенна смес.
2
Добавяме брашното и бакпулвера.
3
Изсипваме сместа в намазнена тава и печем, до готовност, в предварително загрята фурна.
4
Оставяме блатът да се охлади и после го нарязваме на парчета.
5
Кипваме прясното мляко с ванилията. Отделно приготвяме сироп от захарта и водата, и го добавяме към млякото.
6
С тази смес заливаме обилно охладеното реване.

Да ви е сладко!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: