Разядка със сирене

Вкусът й се съчетава най-добре с този на топъл, домашен хляб
Източник: Бон Апети
Дата: 02.05.2012
Разядка със сирене
 
Необходими продукти:
200 г овче сирене
100 г цедено кисело мляко
3 яйца
1/2 с. л. сос „Шрирача” (лют сос)
1/2 връзка див лук
1/2 връзка пресен джоджен
1/3 връзка магданоз
2 скилидки чесън
2 с. л. зехтин „Екстра върджин”


Начин на приготвяне:
1
Разядка със сирене

Яйцата се сваряват за 8 минути, обелват се и жълтъците се отделят от белтъците.

 


2
Разядка със сирене 2

Сиренето се натрошава и към него се прибавят лютия сос, цеденото мляко, жълтъците и зехтина.

 


3
Разядка със сирене 3

Чесънът се нарязва наситно и се намачква на паста. Билките се наситняват. Всичко се прибавя към сиренето и се разбърква.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


315 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: