Тимбали с патладжани
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Димитрина, ние също готвим вкъщи и то не по-рядко от вички останали. Ако искаш да постигнеш същия резултат, като нас, то тогава чесънът трябва да се изпече, по указания начин. Иначе би могъл да бъде сготвен и на котлон, на много ниска температура, докато омекне, но не трябва да се пържи.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Прекрасно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 1 час печене за 8 скилидки чесън Ние все пак готвим в къщите си .,не може ли по някакъв друг начин да се направи чесънът
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...