Свинско бонфиле със сос от хрян
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2020 Исках да експериментирам с тази рецепта и да открия нови вкусове, но за съжаление се оказа, че хрянът не е за мен.
Разядката има много специфичен и силен вкус (хряна и сметана).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2015 Станимира, според нас, с дижонска горчица със сигурност ще се получи различно, но не по-малко вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Ако вместо хрян сложим дижонска горчица как ще се получи?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...