Свинско бонфиле със сос от хрян
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2020 Исках да експериментирам с тази рецепта и да открия нови вкусове, но за съжаление се оказа, че хрянът не е за мен.
Разядката има много специфичен и силен вкус (хряна и сметана).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2015 Станимира, според нас, с дижонска горчица със сигурност ще се получи различно, но не по-малко вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Ако вместо хрян сложим дижонска горчица как ще се получи?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...