Сочен кекс
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2024 Здравейте, да бяхте много полезни. Знам, че при печенето на тесто нещата зависят от много фактори, затова исках поне малко да се ориентирам, за което Ви благодаря!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2024 Здравейте Велина, по принцип времето за печене винаги зависи и от фурната, защото различните модели фурни не пекат еднакво, независимо, че им се задава определен градус:) Иначе, времето за печене на един или два хляба едновременно във фурната е едно и също. Времето за втасване също много зависи от топлината на помещението, в което втасва тестото. При по-затоплено помещение, тестото втасва по-бързо. Няма проблем тестото да втасва във фурна, загрята максимум до 50 градуса. Надяваме се, че сме били полезни:) Поздрави от нас.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2024 Здравейте, много интересно предложение, събудихте любопитството ми да пробвам, но преди това имам няколко въпроса: променя ли се времето за пчене, ако количеството е наполовина, съответно, ако количеството е наполовина променя ли се времето за втасване, както и дали има значение, ако втасват във фурна, т.е. по-бързо като цяло?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Това ми се получи
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2016 За пръв път направих ръжен хляб и беше много успешно , благодарение на вас . Хубаво е че ви има
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...