Шпецле
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2014 Любими!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2014 Полина, количеството на брашното е коректно. За тази рецепта използвахме пълнозърнесто ръжено брашно. Когато брашното е пълнозърнесто, в него има и трици, които поемат повече течност. Ако се използва обикновенно ръжено брашно, може да се наложи да се добави още ръжено брашно. Като краен резултат тестото наистина се получава точно такова - гъсто и едновременно лепкаво. Вярната пропорция е: 1 част брашно, 1 част мазнина и 1 част белтък (100 г), като брашното и мазнината могат да са най-различни :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2014 според мен със 100гр. брашно не може да се получи лепкаво тесто - по скоро каша...
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...