Равиоли от ряпа с пушена риба тон

Източник: Бон Апети
Дата: 28.02.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г ряпа
50 г пушено филе от риба тон (пушена скумрия)
4-5 листа пресен босилек
2-3 с. л. кисело мляко


Начин на приготвяне:
1
Равиоли от ряпа с пушена риба тон
Ряпата се сварява. След като се охлади, се обелва и се нарязва на много тънки колелца.
2
Равиоли от ряпа с пушена риба тон 2
Пушеното филе от риба тон се нарязва на много ситно. Върху всяко колелце ряпа се поставя по 1 ч. л. от рибата и се покрива с друго колелце ряпа.
3
Равиоли от ряпа с пушена риба тон 3
Пяната за декориране се приготвя, като киселото мляко и босилекът се слагат в дълбок и тесен съд и се пасират.
4
Равиоли от ряпа с пушена риба тон 4
Пълнените колелца се поставят в порционна чиния, гарнират се с пяната, украсяват се с листенца босилек и се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: