Рататуй с пушена пъстърва

Град Роббио
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Рататуй с пушена пъстърва
 
Необходими продукти:
100 г спагети от ечемик
5-6 с. л. зехтин
4-5 стръка магданоз
2 чери домата
1 резен патладжан
1 тиквичка
2-3 чушки
5-6 бр. аспержи
2-3 парчета пушена пъстърва
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рататуй с пушена пъстърва
Чушките се нарязват на дребни кубчета и се запържват в затоплен зехтин.
2
Рататуй с пушена пъстърва 2
Добавят се нарязаните по същия начин тиквичка, патладжан, чери домати и аспержи.
3
Рататуй с пушена пъстърва 3
Поръсва се със сол и пипер и се разбърква.
4
Рататуй с пушена пъстърва 4
Полива се със зехтин и се сипват сварените спагети.
5
Рататуй с пушена пъстърва 5
Овкусява се с наситнен магданоз.
6
Рататуй с пушена пъстърва 6
Пушената риба се накъсва на парченца и се смесва с ястието.
7
Рататуй с пушена пъстърва 7
Сервира се преди зелнчуците да омекнат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


154 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: