"Ракиена салатка"

ТИТЛА: Чирак
Дата: 21.01.2010
 
Необходими продукти:
1 кофичка катък (400 г)
10 печени чушки (замразени или стерелизирани)
200-300 г сирене
3-4 скилидки чесън
сол на вкус
1 с. л. олио
смлени орехи за поръсване
маслини за украса


Начин на приготвяне:
1
Катъкът се разбърква добре с пресования чесън и натрошеното сирене в купа.
2
Чушките се почистват от люспите и семките, ако е необходимо, след това се нарязват на по-големи парченца.
3
Прибавят се в купата към останалите продукти и се разбъркват много добре, след това се прибавят сол и олиото. Отново се разбъркват много добре.
4
С лъжица за сладолед се оформят гладки топки в подходяща чиния, поръсват се с орехите и се украсяват с маслините.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

26.03.2014
Вкусна
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Аз пускат чушките в чопъра!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


123 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: