Хляб с гъби и сирене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2020 Определено мисля, че ако се използва обикновенна сметана ще се получи доста по-добре. Мисля да добавя следващият път и бекон за разкош :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2016 приготвих без лук ... вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Хубава рецепта! Препоръчвам я!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.05.2014 Нина, в рецептата не се използва коняк.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2014 А кога се добавя конякът??
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...