Гратен от картофи и тиквички
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2023 Здравей, Веселина! Да, царевичен грис за качамак е това. Поздрави от нас!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2023 под инстантен качамак какво се разбира? царевичен грис?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2022 Изненадах се от това "суфле" - много ни допадна като вкус. Ще го готвим пак!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Деляна, този качамак прилича на суфле и подобно на него, след изпичане спада, но пухкавата консистенция си остава. Няма как да му се „помогне“. По време на печене белтъците се надуват и след като ги извадим от фурната спадат. Това е нормален процес.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2017 Това е една от любимите рецепти на нашето семейство, но всеки път когато го правя, след изпичането ми спада. Има ли някаква хитрина, която мога да приложа, за да се запази обема и след изпичане?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...