Пуешко месо с гъби

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 16.01.2017
Пуешко месо с гъби
 
Необходими продукти:
500 г пуешко месо
200 г гъби
1 ч. л. горчица
2 с. л. лимонов сок
босилек, сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пуешкото месо се нарязва на кубчета и се маринова за 30 минути в лимоновия сок с босилек, сол и черен пипер.


2
Гъбите се нарязват наситно. Слагат се в плик, заедно с пуешкото месо и се пекат 30-40 минути в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: