Оризови нудли с телешка кайма
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2021 Здравейте, Стела. Идеята тук е, че се запържават първо три, вадят се, слагат се другите три и когато и те са готови, се връщат извадените. Тогава, когато всички пържоли са в тигана, се деглазира. Поздрави от нас!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2021 А какво се случва с втората част от пържолите? Те не се ли деглазират също?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...