Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински

Гост: Алфредо Торес
Източник: Бон Апети
Дата: 06.10.2007
Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински
 
Необходими продукти:
1 бр. свинско бонфиле
2-3 скилидки чесън
сокът от 1 портокал
сокът от 1 лимон
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински
Месото се нарязва на медальони с дебелина около 3 см и се слага в купа.
2
Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински 2
Залива се със сока от лимон и портокал.
3
Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински 3
Подправя се със сол и черен пипер на вкус.
4
Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински 4
Накрая се добавят пресованите скилидки чесън, месото се покрива с фолио и се оставя да престои една нощ.
5
Puerco a lo Cubana - Свинско по кубински 5
Маринованото месо се запича равномерно от двете страни в намаслен тиган, като се облива с маринатата. Сервира се с гарнитура от Congri oriental.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: