Пролетна супа

Гост: Д-р Людмила Емилова
Източник: Бон Апети
Дата: 03.04.2004
Пролетна супа
 
Необходими продукти:
3 глави лук
4 моркова
250 г спанак
7–8 млади картофа (300–400 г)
3 с. л. булгур
3 с. л. пшеничени трици
3 с. л. овесени ядки
черен пипер, магданоз и лимон на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пролетна супа
Лукът, морковите и картофите се нарязват наедро. В тенджера с гореща вода се слагат лукът и морковите и след като се сварят, се добавят картофите и булгурът.
2
Пролетна супа 2
При сварените зеленчуци се слагат триците и ядките, оставя се да поври още 3–4 минути и тенджерата се оттегля от огъня.
3
Пролетна супа 3
Накрая се слагат нарязаният наедро спанак и подправките.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


296 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: