Пролетен разкош

ТИТЛА: Чирак
Дата: 31.03.2015
Пролетен разкош
 
Необходими продукти:
1/3 салата „Айсберг“
бейби спанак
1 краставица
1 домат
1 червена чушка
5-6 малки гъби печурки
зелен лук
сирене „Пармезан“
краве масло

за винегрета:
зехтин
1 мандарина
балсамов оцет и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарязваме салатата „Айсберг“ наедро и добавяме бейби спанака, нарязаните краставица, домат, зелен лук, червена чушка (на шайби).
2
Нарязваме гъбите на тънки филийки и ги запържваме за 1-2 минути в 1/2 с. л. масло. Оставяме ги да изстинат и ги добавяме към салатата, без соса, който се е отделил при запържването.
3
Смесваме зехтина, сока от мандарината, сол и балсамов оцет и с получения винегрет подправяме салатата.
За финал отгоре настъргваме с белачка пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: