Картофена мусака с просо
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2016 Вкусно! Ще ги правя отново и отново. :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2016 Много интересна рецепта, много бавно става и пада голямо мацане, но резултатът е доста интересен. За съжаление не докарах ньоките на вид, затова не мога да споделя и снимка :) Лично аз, следващия път бих приготвила хапките с 1/3 от продуктите, защото цялата доза излиза огромна и би могла да задоволи компания от - 10-15 души. Моят съвет е да сложите на ньоките малко, съвсем малко, зехтин, защото иначе после зехтинът потича от хапките :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...