Предястие от коремчета на пушена сьомга

За радост на окото и небцето
Източник: Звездица
ТИТЛА: Готвач
Дата: 30.03.2017
Предястие от коремчета на пушена сьомга
Предястие от коремчета на пушена сьомга
 
Необходими продукти:
200 г коремчета от пушена сьомга
2 с. л. пушена майонеза
2 с. л. кисело мляко (4,5%)
2-3 черни маслини
2 листа салата „Айсберг“
8 бейби кисели краставички
черен пипер на вкус
2 клончета копър (за украса)


Начин на приготвяне:
1
Рибата се обезкостява и се нарязва.
2
Майонезата и киселото мляко се смесват и се подправят с черен пипер на вкус. Добавя се нарязаната риба и се разбърква добре.
3
Сместа се разделя на две части и се сипва в двете листа от салата „Айсберг“.
4
Всяка порция се украсява с почистените от костилките и нарязани натънко маслини.

5
Киселите краставички се разхвърлят небрежно върху салатата, като се добавя и по 1 клонче копър за красота.


Съвет:
Към предястието могат да се добавят няколко пълнени краставици по шопски по рецептата на Бон Апети.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


290 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: