Пангасиус на тиган с лешникова коричка
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2017 Приготвих рецептата и съм много доволна от резултата :) ! Препоръчвам я горещо.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Здравейте отново, всяко мнение, съвет и/или забележка, отправени в сайта ни са важни и са от значение за нас. В отговор на Вашите коментари относно продължителността на готвене на ястието, без да имаме претенциите да притежаваме инженерно образование бихме искали да отбележим, че рецептата е изпробвана многократно от наша страна, преди да бъде показана в предаването ни и да бъде публикувана в сайта ни и можем да потвърдим, че винаги е била с отличен краен резултат. Ще се радваме, ако споделите с нас Вашия кулинарен опит, като качите на сайта ни Ваша любима или предпочитана рецепта за приготвяне на телешко месо - считаме, че това ще бъде интересно и полезно не само за нас, но и за цялата ни аудитория. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2015 Все пак, когато се предлага една рецепта, би следвало да се мисли за широкия кръг от аудиенцията. Рецептата може би е ОК за хотели и ресторанти, където храната се приготвя на конвектомат, но за домашни условия... абсурдът е пълен, това означава, че трябва да се сложи в 22.00 и да се извади в 6.00... точно за закуска, твърдо съм несъгласна с вашето твърдение за това, че няма риск от загаряне. И оставам зад виждането си, че ако телешкото е прясно и хубаво, не се нуждае от такъв ненормален часови диапазон за приготвяне. И накрая, но не на последно място, всеки би предпочел да консумира ястието веднага щом го е приготвил!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2015 Здравейте! Изключително своевременен отговор, разбира се, добре че поне някой някога го преглежда този сайт.
Аз, колеги, ако мога така да ви нарека, за разлика от вас, съм инженер. Считам, че разбирам доста по-добре как работи една фурна и колко електроенергия харчи, кога и по какъв начин. Голям интерес представлява въведението в рецептата за късната есен и зима... интересно ми е при температури под 0-та как точно печката ще се охлажда, просто невероятно твърдение. А също така, това подсказва, че явно изобщо нямате представа как работят по-старите фурни, някой от които дори нямат термостат, а други достигат желаната температура доста по-бавно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2015 Здравейте, в случая тряба да се има предвид, че продължителното готвене винаги се случва на равномерна и чувствително по-ниска температура, при което се изразходва по-малко енергия. Всяко вдигане на градусите налага да се преодолее разликата между температурата на околната среда и тази във фурната. Колкото по-малка е тази разлика, толкова по-малко енергия е необходима. По време на самото готвене всеки е забелязал, че фурната вкючва и изключва. Всяко включване е свързано с това, че температурата във вътрешността е станала по-ниска от желаното (т.е. фурната се е охладила). При всяко включване се консумира ел. енергия. Колкото по-високи са градусите, толкова по-често фурната се включва и толкова повече ток консумира, за да поддържа тези градуси.
И не на последно място: дългото готвене на ниски градуси може да се случва през ноща, когато цената за ел. енергия е много по-ниска. Рискът ястието да загори е почти равен на нула.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...