Кокоски
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2018 Да, Елена, може да използваш захарен сироп, вместо глюкоза. Няма проблем да сложиш плодове в крема, но трябва да се внимава, защото пускат доста вода.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2018 Здравейте! Може ли да заменя глюкозата със захарен сироп, и да използвам плодове в крема?
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2016 Направих тази торта за рождения ден на сина ми. Много хубава се получи, само че фонданът по едно време започна да се разтича.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2016 Божана, не е необходимо, блатовете да се сиропират. Ние само ги намазахме обилно с крема.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2016 Здравейте . Да попитам сиропират ли се блатовете или само се намазват
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...